Personvern

Personvern og informasjonskapsler

Når du besøker vår nettside, samles det inn opplysninger om deg på www.gallerifestiviteten.no. Dette gjøres ved bruk av informasjonskapsler, så kalte cookies. Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på datamaskinen din når du besøker en nettside. Lagring og behandling av opplysninger som samles inn ved bruk av slike informasjonskapsler er bare tillatt dersom brukeren har blitt informert om og har gitt samtykke til behandlingen. Galleri Festiviteten samler inn data ved bruk av informasjonskapsler for analyseformål, herunder for å måle trafikk og bruk av vår nettside. Denne informasjonen bruker vi blant annet for å gjøre vår nettside så brukervennlig og velfungerende som mulig.

Du kan selv administrere bruk av informasjonskapsler

Ønsker du ikke at nettleseren din skal utlevere informasjon om ditt besøk på www.gallerifestiviteten.no, kan du endre innstillingene i nettleseren din. Vær oppmerksom på at nettstedet ikke vil fungere optimalt dersom du ikke aksepterer informasjonskapsler. Nedenfor følger en beskrivelse av hvilke informasjonskapsler vi bruker.

Sesjonsavhenginge informasjonskapsler

Sesjonsavhenginge informasjonskapsler gir oss mulighet til å identifisere nettleseren din. Disse informasjonskapslene slettes umiddelbart når du lukker nettleseren.

Faste informasjonskapsler

Vi bruker faste informasjonskapsler for å forbedre ytelsen til nettsiden vår og gjøre den raskere. Disse informasjonskapslene brukes blant annet til å hente informasjon om autentisering, samt andre preferanser og valg.

Hvilke opplysninger vi samler inn ved bruk av informasjonskapsler

Galleri Festiviteten samler inn og behandler IP-adresser, samt besøkendes adferd på nettsiden ved bruk av informasjonskapsler.

Informasjonskapsler fra tredjepart

Facebook, integrasjon på våre nettsider hvor du kan følge aktiviteten på Galleri Festiviteten og Coffee Too sine Facebooksider. Du kan lese mer om hvordan Facebook benytter og behandler din personlige informasjon her: https://www.facebook.com/full_data_use_policy
Google Maps, integrasjon på våre nettsider hvor du enkelt kan finne veibeskrivelse til Galleri Festiviteten / Coffee Too. Du kan lese mer om hvordan Google benytter og behandler din personlige informasjon her: https://policies.google.com/privacy?hl=no
Formspree, integrasjon som ivaretar innsendte skjema og henvendelser via www.gallerifestiviteten.no. Du kan lese mer om hvordan Formspree benytter og behandler din personlige informasjon her: https://docs.formspree.io/files/privacy.pdf

Hvem benytter disse opplysningene

Opplysningene som samles inn via informasjonskapsler på www.gallerifestiviteten.no, vil kun benyttes internt. Opplysningene vil ikke videreføres til tredjeparter utover det som er spesifisert ovenfor.

E-post og innsendte skjema

Når du kommuniserer med oss via følgende skjema; Bestilling / Utstillingslokale / Den Store Hagefesten / Stallgårdens Julemarked, eller ordninær e-post sendt fra via www.gallerifestiviteten.no, vil kontaktopplysninger lagres og behandles internt for å kommunisere med deg gjeldende din henvendelse. Vi innhenter kun informasjon som er relevant for utleie av lokaler på huset, bestilling fra Coffee Too og som aktør på Stallgårdens markeder. Vi benytter ikke informasjonen til å sende ut nyhetsbrev eller reklame på e-post eller SMS. For markedskommunikasjon med brukere som er interessert i husets aktiviteter, benytter vi Facebook og Instagram. Vi annonserer også på Instagram og Facebook.

Din rett til å kreve innsyn, retting, sletting og begrensning

Du har til enhver tid rett til innsyn i de opplysninger som er registrert om deg og kan kreve retting, sletting (inkludert retten til å bli glemt) og rett til begrensning av behandlingen i samsvar med gjeldende personvernlovgivning. Dersom du ønsker å igangsette de foregående tiltak, kan kontakte oss på gallerifestiviteten@mev.no.

Kontakt

Ta kontakt med oss dersom du ønsker mer informasjon om vår behandling av personopplysninger.

Galleri Festiviteten
Sagveien 2
2074 Eidsvoll Verk
Mob 952 29 414
gallerifestiviteten@mev.no