Kalender

16
Jan-feb

Stig Andresen, grafikk og maleri

Dato
Tid
Sted
Arrangør
16.01.-01.03.2020
10.00-15.00
Galleri Festiviteten
Galleri Festiviteten
Stig Andresen
Inngang
Fri inngang

Billedkunstner Stig Andresen, viser sine arbeid i Galleri Festiviteten fra onsdag 16. januar til søndag 16. feburar 2020. Utstillingen viser grafikk og maleri, der inspirasjonen både er hentet fra konkrete opplevelser og fra egne fornemmelser for landskap. Andresens bilder kjennetegnes ved at de er abstrakte men likevel gjenkjennbare.

«Sombras», som betyr skygger på spansk, er Andresens nye serie serigrafier, der motivene har sitt utspring i flere opphold i VIlla Joiosa i Spania. Motivene er klare og konkrete samtidig som de inviterer til betrakterens egne assosiasjoner.

«Fornemmelser/Landskap jeg tror jeg har sett» er en serie akryl-malerier der kunstneren leter etter det gjenkjennbare i landskap som oppstår intuitivt i en lengre maleprosess. Landskapene vi vokser opp i og lever i avleires i vår dypere erfaring, og det er fra disse lagene motivene dukker opp. De nesten oppløste landskapene tangerer både drøm og virkelighet og ligger tematisk mellom det konkrete og det abstrakte.

I tillegg til disse seriene stiller han ut et utvalg av tidligere arbeid.

Stig Andresen er født i Trondheim og har hatt sitt kunstneriske virke både i Rogaland og i Oslo. De siste 20 årene har han bodd og arbeidet i innlandet, i Feiring, Eidsvoll kommune, ved Mjøsa.

Stig Andresen er medlem av Norske BIlledkunstnere og Norske grafikere. Arbeidene hans er innkjøpt av Norsk Kulturråd, Nordnorsk Kunstmuseum, Rogaland Fylke og Trondheim Kommune.

Åpningstider:
man-tors 10-15,
fredag 10-16
lørdag og søndag 11-16

Velkommen til visning!

www.stigandresen.no
Instagram: @stigandresenart

BilletterBilletter via e-postTa kontakt