17807345_404593399917018_4510194513722445223_o

Vi lærer bort enkle triks til gode supper spesielt rettet mot ungdom. Fokus på sunne vaner og næringsinntak er mer aktuelt enn noen gang og å lage mat fra bunnen av er ikke så vanskelig som du tror. God næring = verktøy til et godt liv.

Arrangementet Suppe på Teten arrangeres siste tirsdag i måneden. Lag og foreninger i Eidsvoll kan presentere seg, sitt tilbud eller arrangere diskusjoner. Vel møtt til suppe med innhold!

maria_gjul

Maria Gjul (22.02.69) er født i Ukraina, og vokste opp i et barnehjem uten for Kiev. Som barn var hun tidlig interessert i kunst. Hun flyttet til sentral-Ukraina som ung voksen fullførte hun studier med småbarnpedagogikk, og startet senere på designfag.

Maria jobbet i ti år ved JSC Krikuv Railway, som utstillings- og reklamedesigner før hun flyttet til Norge. I Norge stiftet hun familie og familien flyttet etterhvert til Eidsvoll. Her fikk hun muligheten til å begynne å studere på Kristiania kunstakademi. Der ble Maria en aktiv portrettkunstner, og malte mange av Norges mest kjente personer.

Maria har jobbet som lærer og førskolelærarar i barnehage i Norge. De siste fem årene har hun også holdt tegne- og malekurs på Frivilligsentralen på Råholt for barn og voksne.

I dag er Maria tatt opp som student ved Moskva V. Surikov State Academy Art Institute og studerer billedkunst, grafiske tegninger og skulptur.

På Galleri Festiviteten vil Maria stille ut malerier og tegninger fra de siste tre årene.

Velkommen

stallgardens_julemarked

Lørdag 9. og søndag 10. desember er det julemarked i Stallgården på Eidsvoll Verk, begge dager kl. 1100-1700.
Inngang kr 70,- (inngang gjelder for begge dager) Barn under 16 år gratis.

Julemarkedet er et håndverksmarked og det selges unika, håndarbeid, håndverk, designvarer, sjokolade, smykker, vevde duker, julepynt, honning, bakevarer, spekemat blant mye annet som er å finne på markedet.

Julemarkedet har bygget seg opp over et tiår og er i år større enn noen gang med utstillere inne og ute i Stallgården. Vi gleder oss over mange trofaste gode utstillere og alle de nye som kommer.

Det blir markedskafe og grilling i Stallgården, Coffee Too på Galleri Festiviteten har nydelig lunsj og juletapas i kafeen for en pust i bakken.

Ellers er det aktiviteter på hele Værket under «Jul på Værket» som arrangeres 9. og 10. desember. Vi anbefaler besøk hos våre gode naboer Eidsvoll 1814, Kafe Standpunkt, museumsbutikken 1814 og Kammerpikene og Coffee Too.

Velkommen til Jul på Værket 2017